Green Lake Park

Idag föreläser F på ett av universiteten här, så vi var tvungna att klara oss själva. Pojkarna ville helst ta det lugnt, och jag ville helst se mig omkring, så vi gjorde en kompromiss. På förmiddagen slappade vi på hotellrummet, och tittade på Eurovision Song Contest, semifinal 1 på svt.play. Vi var i stort sett nöjda med utfallet. Danmark, Irland och Ryssland gick vidare, som vi ville, men vi tyckte att Litauen kunde ha lämnat sin finalplats till Slovenien, vars låt killarna fattat tycke för. Petra Mede och Sveriges television gjorde ett strålande jobb, tycker jag.  2013 004

Lunch åt vi på samma muslimska lilla hak som igår. Det kändes enklast, och så var det ju så gott!

 

 

2013 029Vi tog en taxi till Cui Hu, Green Lake Park och flanerade under en dryg timme. Där var fullt med folk som dansade, gymnasticerade, spelade kinesiska instrument, sjöng folkvisor, spelade kort, kinesiskt schack och mahjong, ungefär som i Tiantan-parken i Peking, min favorit.

2013 019

 

Ibland satt de musicerande sällskapen så nära varandra att musiken blandades till ett enda misch-masch.

 

 

 

 

2013 009

Barnen fick pröva ”zorbing” i sjön, vilket de tyckte var väldigt kul.

Vi hittade ett finfint glasställe också.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.