Smått & gott

Imorgon är det tre veckor kvar tills jag och barnen åker hem. Det känns skönt men lite konstigt. Tankarna far omkring lite mer,  kring både tillvaron här och den svenska tillvaron som komma skall.

Därhemma väntar en ommöblering. Gossarna ska få egna rum och F och jag ska båda få arbetsplatser i sovrummet, hur nu det ska gå till… Tursamt nog har jag vännen V som är en klippa på heminredning och också mycket praktiskt lagd! (Å det ska bli så vaaaaansinnigt roligt att träffas igen!!!!!)

Vi ska köpa bil, eftersom vi sålde vår gamla innan vi åkte hit. Också något att grunna på.

Hur ska det bli att börja jobba igen? Idag har jag faktiskt varit logoped en liten stund, och det kändes riktigt bra. Jag kom ihåg hur man gjorde!

Benet är i stort sett bra igen, fast jag kanske inte ska springa eller dansa på några dagar än. Simma gick bra idag. För M gick det också bra. Han lyckades simma 200 m för första gången någonsin!

Tillvaron här börjar handla om avsked och om packning. Har inte börjat packa än, men tänker en hel del på det…

Denna vecka har bjudit på två trevliga restaurangmiddagar, och än är det bara tisdag. Igår kväll träffades stora delar av kören ”the Cecilian Singers” och åt riktigt god mat på ”American Peking Restaurant”, och idag åt vi middag med Estrid & Sindre på Dehli Club. Estrid & Sindre har vi träffat på Tao Fong Shan, men också i kören. De återvänder till Norge på söndag.

Efter en gråare period med en hel del regn har det plötsligt vänt, och ska bli soligt och varmt (upp till 32 grader) den närmaste veckan, så vi planerar att hänga på diverse stränder så mycket vi hinner.

Fast imorgon blir det födelsedagskalas för Nathaniel, och det ska hållas på Ocean Park, till att börja med. När de har åkt berg-å-dalbanor så det räcker blir det bad i poolen hemma hos Nathaniel. En strålande dag för pojkarna, således, och säkert rätt trevligt även för mig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Smått & gott

  1. V. skriver:

    Ja, nu är det bara spurten kvar! Ska bli så roligt att ni kommer!

  2. Helen skriver:

    Vad mycket ni har fått vara med om, och vad kul att du har delat med dig i alla dina inlägg. Jag har varit dålig på att läsa kontinuerligt, men läst ikapp då och då. Hoppas att vi ses något i sommar.

  3. Helen skriver:

    Japp!

Kommentarer är stängda.