Bilspanardag

Idag beviljade jag mina barns starka önskemål om att gå på bilspaning. För det första ville de, en sista gång, åka till Kowloon Bay, för att kolla in ett serviceställe för sportbilar (SPS) som finns där. Det går till så att barnen går fram och tillbaka på trottoaren utanför några gånger, och försöker se så mycket som möjligt, medan jag står och väntar en bit bort. In får man inte komma. Vi har frågat. Men vi har fotograferat genom dörröppningen några gånger, och ingen har protesterat. Då kan det se ut såhär:

2013 065

Pagani är tydligen ett oerhört ovanligt märke, och ungefär det coolaste man kan se, har jag förstått.

 

 

 

 

För det andra skulle vi kolla ett bilförsäljningsställe i Wan Chai som vi blivit tipsade om av en vän. Där fanns ett stort källarplan fullt med mer eller mindre exklusiva bilar. Man var välkommen att gå runt och titta. Det här hamnar definitivt på listan över saker jag aldrig skulle ha gjort om jag inte hade haft barn.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.