Midsommar i kungariket

Hemma! Ljuvligt att anlända till Sverige i denna den vackraste av årstider. Ljuvligt att andas den klara, svala morgonluften, att ha tillgång till obegränsade mängder kallt, friskt dricksvatten, att dricka mellanmjölk som smakar rätt. Jag blir helt tagen av hur vackert landskapet är och hur hemma det känns. Hej björkar, kul att se er igen! Hej utsikter utan dis och smog! Kontraster är grejen, själva nyckeln till att uppskatta det vardagligaste vardagliga. Nu ska jag snart äta fil till frukost. Bara en sån sak.

026

 

Idag har Hongkong sommarens första tyfonvarning, rapporterar maken, och det känns helt rätt att vi slipper vara med om den.

 

 

 

Jag har gillat att formulera mig i bloggformat, att dela med mig av mina upplevelser, men nu när vi är hemma igen går bloggen i graven. Tack alla som visat intresse och entusiasm!

Idag är det midsommarafton. Det blir frukost i trädgården. Svärmor kommer på förmiddagen. Jag ska sjunga till stångdansen på Siggebohyttans bergsmansgård tillsammans med pappa, och sen blir det grillfest hos grannarna ikväll. Hoppas vädret fortsätter som det har börjat denna dag. Det är en alldeles strålande vacker morgon!

Glad midsommar, alla!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Midsommar i kungariket

  1. eva skriver:

    Det har varit en trevlig läsning! Nu vidare mot andra äventyr 🙂

Kommentarer är stängda.