Luciaövning och kulturfestival

På förmiddagen samlades många av Hongkongs svenska barn, ungefär 25 idag tror jag, för en första luciaövning. Jag hade lovat hjälpa till med sången och kompa på keyboard, men det där med att organisera hur de ska stå och gå får jag bara ångest av, så det åtog jag mig inte. Vi var några föräldrar som hjälptes åt. Barnen sjöng riktigt bra, och många kunde redan sångerna, så det kommer nog att bli fint.

Efter övningen var mina barn hungriga. Vi köpte nåt slags mellanmål på 7-11, som såg ut som tjocka riskakor ungefär. De visade sig smaka som spettekaka!

Man fick pröva olika jongleringskonster. Det gillade M.

”Drum-jam”

Nästa anhalt var festivalen ”Arts in the park” i Victoria Park. En tjej vi känner skulle dansa med sin irländska grupp, men vi missade hennes uppträdande. Vi såg några andra dansgrupper och gick runt och tittade på den allmänna villervallan. Trivsamt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Killarna åkte hem sen, men jag åkte till IKEA. Jag köpte en extremt liten, men ovanligt realistisk julgran. Den får ni se när vi pyntar den så småningom. Laddade också upp med julpapper, presentsnöre, julservetter, fryst pepparkaksdeg, glögg och julmust. Det ska nog kunna bli jul här också.

Hemma på Festival Walk har granen avtäckts.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.