Vandring till Tai Tam-reservoaren

Hemskolegruppens aktivitet för dagen var en vandring i bergen på Hongkongön, till Tai Tam-reservoaren. Vandringsleden var märkt ”family walk”, men innehöll ändå ganska kraftiga stigningar som ökade flåset. Vandringens längd var dock rätt lagom för familjer.

2012 675

Vädret var på vår sida. Soligt och 17-21 grader idag, om än lite blåsigt i början av promenaden. M kom igång bra och lekte ”Temple Run” med Theodore medan vi gick. Annars är inte vandringar hans favoritsysselsättning. Om han inte får lyssna på musik samtidigt, vill säga. Båda pojkarna pratade också en hel del med ett kanadensiskt brödrapar, nya medlemmar i gruppen. De hade många gemensamma intressen, som Star Wars, lego och Angry Birds. Jag tjuvlyssnade lite…

 

 

2012 674Det har ibland känts svårt för E&M att få riktigt bra kontakt med de andra barnen i gruppen. Kemin stämmer ju inte med alla, och att engelska inte är deras förstaspråk är ju ytterligare en barriär, även om de pratar på rätt frimodigt nu. Därför blir man ju extra glad när det funkar bra!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.