Bam bam bampara bam

Tre mammor och fyra barn var vi som testade en ny cykelbana idag, i Po Kong Village Road Park. Eller, barnen cyklade och mammorna pratade mest.

Cykelbanan var en kilometer lång, och delvis byggd på upphöjda ramper, vilket barnen tyckte var lite coolt.

Man kunde hyra cyklar där, och hör och häpna, de lånade ut hjälmar också! Tyvärr regnade det av och till, så cyklisterna blev ganska blöta, men det var varmt så ingen frös ändå.

När alla cyklat färdigt tog vi taxi hem till oss och umgicks här ett tag. Barnen kastade sig över legolådan. Efter en stund ville M att vi skulle visa vår ”klappramsa”, den som jag lärde mig i skolan i femte eller sjätte klass, och som jag därefter lärt ut till alla hågade i bekantskapskretsen, samt mina barn. Dinah, 11 år, ville genast lära sig, så jag drog igenom den med henne åtskilliga gånger. Hon kunde redan den där andra klappramsan, som jag sett några tjejer göra på youtube med kesoburkar och en låt av Robyn, så den lärde hon mig. Nu måste jag öva så jag får upp tempot. Den går nog att kompa diverse låtar med när man inte behöver tänka på vad man gör längre.

Dinahs mamma var glad att Dinah fick något nytt att öva på, eftersom hon hört den andra klappramsan till leda. Hon tröttnar nog snart på den nya också…

Mysig eftermiddag!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.