Lantau igen

Efter några lugna hemmadagar delade vi idag upp oss lite. Jag och barnen körde vårt numera väl beprövade Lantau-dagsprogram, med familjen Å som tillbringar några dagar i Hong Kong. F och hans mor tillbringade dagen tillsammans.

Till vår lycka var sikten god denna gång och vi kunde se Buddhan redan från linbanan. Barnen räknade trappstegen upp till Buddhan. Igen. Busstur nr 2 till Mui Wo bjöd på strålande vyer. Barnen lekte på en lekplats medan vi andra softade på en bänk. Vattenplask och snäckplockning på Silvermine Bay Beach. Middagen på Bombay Café var lika god som vanligt. På båtturen mot Central fick vi först solnedgångsljus och sedan uppenbarade sig en häftig fullmåne av ”augustistorlek” bredvid skyskrapan ICC. Kort och gott – en suverän utflyktsdag med goda vänner.

Så här bra ska den ju synas, Buddhan.

Så här bra ska den ju synas, Buddhan.

Byxorna åkte av när de råkade bli lite blöta...

Byxorna åkte av när de råkade bli lite blöta…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 313

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.