12-årsfirande

Idag har vi firat E:s 12-årsdag. Han accepterade att inte bli firad i sängen, så att alla fick sova så länge de ville, eftersom det är lördag. Faktum är att vi för en gångs skull firade honom vid exakt rätt tid på dygnet. Elias föddes 02:02 svensk tid, 09:02 i Hongkongtid, och det kändes alldeles lagom.

Han fick några böcker och småprylar, löfte om att få ladda ner 3 nya album till sin i-pod, svenskt godis och ett 4D Hongkongpussel, där man bygger upp staden i flera nivåer och slutar med att ställa dit de viktigaste skyskraporna. Hoppas jag får hjälpa till med byggandet!

2013

 

 

 

 

 

Enligt familjetraditionen blev det pannkaksfrukost. Drottningsylt inhandlades på IKEA igår.

På eftermiddagen kom tre kompisar på kalas och blev bjudna på chokladtårta, kanelbullar och chokladbollar. E hade ordnat en frågesport på tema minecraft som slutade lika mellan de båda lagen. Vi spelade också ritspelet ”ryktet går”. Sen gick vi till parken och fortsatte med norsk kurragömma och hinkleken, som barnen lärt sig på scouterna. De blev helsvettiga för jag tror det var 26 grader varmt idag. Utomhuslekar har vi aldrig haft på E:s födelsedag förut. Vi gick tillbaka till lägenheten för en sista lek. Vi tejpade fast en godispåse i taget på taket till Mannes radiostyrda Lambourghini och var och en fick fick köra en godispåse till sig via en slalombana.

E var mycket nöjd med kalaset. Farmor, mormor och morfar och fam G har gratulerat via telefon och skype såhär långt, och han spelar minecraft för fullt med vänner i Sverige just nu. Allt är fint med andra ord. Kanske blir det filmkväll om ett tag, för vi som ligger 7 h före får spara melodifestivalfinalen till imorgon förmiddag.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på 12-årsfirande

  1. BrittInger skriver:

    Ett kalas om heter duga 🙂

Kommentarer är stängda.