Decembervandring

Strålande sol och 15-20 grader idag. Efter en lugn frukost med två tända adventsljus packade vi ryggsäcken för en vandringsutflykt. Eftersom F kände sig lite halvhängig valde vi en ganska lätt etapp, som mestadels går nerför, etapp 1 på Hong Kong trail, från Victoria Peak till Pok Fu Lam-reservoaren.

I början går man längs Lugard road, samma väg som en del av ”Peak circular walk” som vi prövade för ett par veckor sedan. Mestadels platt promenadväg med storslagen utsikt. Där hade vi mycket sällskap kan man säga.

 

 

När vi vek av från Lugard road ner mot Pok Fu Lam blev det lugnare. M tyckte att han var tvungen att höra musik för att orka gå så långt som 7 km, så F letade upp den musik han hade på mobilen som barnen kunde acceptera.

 

 

Då gick det ganska bra att gå. Lite matsäck hade vi också med oss. När det var som varmast fick vi lov att ta av oss jackorna, men ibland behövdes de också. Jag njöt av frisk luft, frodig natur och vackra vyer. Hoppas att barnen går med på fler utflykter av samma slag.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.