Tips om matprogram

Maken och jag älskar Fredrik Önnevalls programserie ”Kinas mat” som har sänts i två säsonger på SVT. Programmen är en skön mix av matlagning, kultur och resereportage. Igår började vi titta på en serie matprogram på engelska, som sänts på kinesisk TV, men också ligger på youtube, ”A bite of China”. Programmen går lite i samma stil som ”Kinas mat”. I det första programmet fick man bl a se hur man torkar skinka, gräver upp bambuskott, plockar svamp och tar upp leriga lotusrötter från sjöbotten. Mycket intressant! Jag vill se samtliga avsnitt så snart som möjligt!

Här är en länk till det första avsnittet.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tips om matprogram

  1. Anette skriver:

    För att inte tala om avsnitt två, där det var nudel- och brödkonst på hög nivå! Ojoj! Sök på a bite of china, (english dub) så blir det rätt.

Kommentarer är stängda.