Semesterfeeling

Efter några flitiga förmiddagstimmars skolarbete fick vi några timmars semester på eftermiddagen. Vi frågade om Lynn, Nathaniel och Michael ville åka till någon strand med oss, eller om de hellre ville att vi kom och testade poolen som hör till deras bostadsområde, och de valde det senare.

2013 063

 

Poolhäng – det gillar vi! Efter en mulen förmiddag blev det riktigt hett på eftermiddagen, så hett att man var tvungen att svalka sig med ett dopp med jämna mellanrum. Samtal i en solstol vid poolkanten, nöjda lekande barn – total avkoppling.

2013 066

 

En stund fick jag i uppdrag att vakta sakerna medan barnen lekte på gården och Lynn hämtade lite snacks. Otrevligare uppgifter har jag haft!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Semesterfeeling

  1. Elisabeth skriver:

    Det där låter hur underbart som helst:)

Kommentarer är stängda.