Julens färger

Vi är lite oense om färgerna på julpynt, Hongkong och jag. Jag gillar när det håller sig till rött och grönt, men här kan det vara i princip hur som helst.

2012 021

 

Det här var nästan fulast: helrosa gran mellan två ljusrosa svanar.

 

 

 

2012 022

 

Vår entré blev pyntad i fredags: rosa, lila, grönt, rött, gult, silver och guld. More is more.

 

 

 

2012 025Tomten har varit på besök i Festival Walk och låtit sig fotograferas tillsammans med familjer som orkat stå i kö ett tag. Tjejen bredvid fotografen hade en bjällra för att locka små barn att titta i kameran.

2012 027

 

 

Idag var det plötsligt högsommar igen. Efter lunchen gick jag och barnen till en lekpark i närheten. Plötsligt invaderades parken av folk med tomteluvor som sjöng julsånger, ropade ”Merry Christmas” och delade ut godis. Jag förstod att de kom från en kyrka i närheten. Några kyrktanter satte igång ett lätt gympapass till musik och uppmuntrade mig att vara med, så varför inte? Jag fick också en tomteluva att ha medan jag gympade, men det blev för varmt. Lite andra rörelser och sånger än hemma, men kul ändå, och de blev förstås glada över att någon vågade vara med. Sådana där oförutsedda, smått absurda händelser får mig på gott humör.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.